Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Drag Me To Hell

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 210877EAN: 5706137693935

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sam Rai­min oh­jaa­ma kau­hu­ko­me­dia pistää nuo­ren pank­ki­vir­kai­li­jan poik­ki­te­loin van­han mus­ta­lais­mum­me­lin kans­sa, jo­ka koh­te­lus­taan sui­vaan­tu­nee­na lan­get­taa tytön nis­kaan ras­kaan ki­rouk­sen.

Sam Rai­min oh­jaa­ma kau­hu­ko­me­dia pistää nuo­ren pank­ki­vir­kai­li­jan (A­li­son Loh­man) poik­ki­te­loin van­han mus­ta­lais­mum­me­lin kans­sa, jo­ka koh­te­lus­taan sui­vaan­tu­nee­na lan­get­taa tytön nis­kaan ras­kaan ki­rouk­sen. Va­ka­vail­mei­nen elo­ku­va pistää kat­so­jan yhtä­lail­la ko­vil­le kah­den rin­ta­man hyökkäy­sellä, jo­ka vuo­ron­perään nos­tat­taa nis­ka­vil­lo­ja ja re­vi­tyttää nau­ru­her­mo­ja to­den­teol­la. Lop­pu­tu­lok­se­na on her­kul­li­sen oma­peräi­nen ja vir­keä vuo­ris­to­ra­ta, jos­ta voi naut­tia myös mus­tan­ko­me­dian ystävänä vaik­kei kau­hue­lo­ku­vil­le suo­ra­nai­ses­ti läm­pe­ni­sikään.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea kuva toistaa maailmansa rikkaan yksityiskohtaisesti ja vivahteikkaasti, vaikka aivan viimeisin terä jääkin puuttumaan. Appivanhempien pihalla kuva näyttää huomattavan kalvomaiselta, mutta muutoin jälki on tummia kohtauksia myöten kiistatta tasokasta. Samaa ei voi sanoa aivan kaikista erikoistehosteista, mutta pienet säröt antaa helposti anteeksi elokuvan hengen johdosta. Äänipuolella häviötön DTS HD Master Audio -ääniraita virittelee tehokkaasti tunnelmaa menemättä äärimmäisyyksiin. Hyvä musiikkiraita herkuttelee Lalo Schifrinin, Ennio Morriconen ja Ludwig van Beethovenin sävelillä. Ekstroissa hyvä tekstittämätön making of (HD 34 min.). (IJ)
30/11/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy