Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Wallander - Kuoleman enkeli

Dödsängeln 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: DTS6.1ES
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 22696EAN: 6438044244458

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ruot­sa­lai­nen kan­san­ko­ti on tun­ne­tus­ti na­tis­sut lii­tok­sis­saan jo pitkään, ja Wal­lan­der-­sar­ja on siitä hyvä osoi­tus.

Ruot­sa­lai­nen kan­san­ko­ti on tun­ne­tus­ti na­tis­sut lii­tok­sis­saan jo pitkään, ja Wal­lan­der-sar­ja on siitä hyvä osoi­tus. Odo­tuk­set ovat pin­nas­sa, kun asial­le pan­naan nai­soh­jaa­ja, jot­ta hie­man mo­ni­muo­toi­sem­paa po­lii­si­työtä voi­tai­siin seu­ra­ta. Ka­tin­kon­tit. Sinänsä oi­reel­li­sis­ta opet­ta­jien ja har­ras­teoh­jaa­jien per­ver­siois­ta am­men­ta­va jak­so osaa ma­sen­taa. Nuo­riin tyttöi­hin koh­dis­tu­va vä­ki­val­ta tun­tuu ole­van tur­han ko­vas­sa suo­sios­sa, kun draa­maa ale­taan an­nos­tel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen kuva. Keskitason ääniraita kuudesta kanavasta huolimatta. Ekstroissa kaikkien osien trailerit. (PS)
26/04/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy