Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Rahalla ei rakkautta saa

Love Don’t Cost a Thing 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 110380EAN: 7321944246808

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Epäus­kot­ta­va, mut­ta ver­rat­tain viih­dytttävä ta­ri­na nör­tistä, jo­ka nou­see kou­lun­sa coo­lei­hin pii­rei­hin, mut­ta on unoh­taa in­hi­mil­li­syy­tensä siinä si­vus­sa.

Epäus­kot­ta­va, mut­ta ver­rat­tain viih­dytttävä ta­ri­na nör­tistä, jo­ka nou­see kou­lun­sa coo­lei­hin pii­rei­hin, mut­ta on unoh­taa in­hi­mil­li­syy­tensä siinä si­vus­sa. Ta­ri­na ete­nee hätäi­ses­ti kur­sien vä­lillä pit­kiä­kin ta­ri­nal­li­sia loik­kia luot­taen sii­hen, että kat­so­jat ovat jo­ko näh­neet sa­man ta­ri­nan mon­ta ker­taa aiem­min tai eivät muu­ten vaan vä­litä. Sean Joh­nin la­be­lia mai­nos­te­taan jat­ku­vas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskinkertaisen pehmeähkö ja hivenen rakeinen kuva. Väritoisto on miellyttävästi kohdallaan. Ääniraita toistuu mukavan virikkeellisesti ja kuulostaa selkeältä ja tarvittaessa myös tummalta. Musiikkikappaleet ovat sanoituksiltaan vaatimattomia, mutta onnistuvat silti ajoittain kohottamaan tunnelmaa. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (11 min.), making of (22 min.), kaksi musiikkivideota ja anamorfinen traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy