Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Valtion vihollinen - Special Edition

Enemy of the State 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 101045EAN: 7393834206704

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­dous Hux­ley kym­me­nen­teen po­tens­siin.

Al­dous Hux­ley kym­me­nen­teen po­tens­siin. Tässä elo­ku­vas­sa yk­silöä to­del­la­kin tark­kail­laan. Lap­sel­li­nen vä­lillä. No­peaa MTV-la­taus­ta on meidän van­hem­pien ikä­luok­kien vai­kea seu­ra­ta. Muis­tut­taa Fran­cis Cop­po­lan Kes­kus­te­lu-e­lo­ku­vaa tee­moil­taan, mut­ta jää to­ki esi­ku­vas­taan suu­ren yleisön elo­ku­va­na kauak­si. Har­vi­nai­sel­la ta­val­la kui­ten­kin pa­ra­nee lop­pua koh­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Vaikuttaa aiempaan normaaliversioon verrattuna rauhallisemmalta. Jälkikäteen on tosin vaikea sanoa, onko kuvanrajaus kevyempi. Ekstroissa neljä poistettua kohtausta, traileri ja 29+13 min. dokumentit. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy