Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Punainen

Turning Red 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 8717418607586

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dis­ney-a­ni­maa­tio 13-­vuo­tiaas­ta tytöstä, jo­ka kir­jai­mel­li­ses­ti löytää sisäi­sen pan­dan­sa.

Dis­ney-a­ni­maa­tio 13-vuo­tiaas­ta tytöstä, jo­ka kir­jai­mel­li­ses­ti löytää sisäi­sen pan­dan­sa. Poi­kabän­dien, tei­ni-i­has­tus­ten ja van­hem­pien odo­tus­ten ra­ken­ta­maan ris­ti­tu­leen si­joit­tu­va seik­kai­lu pyr­kii ole­maan vah­va tyttö­seik­kai­lu ja on­nis­tuu tässä su­ku­puo­li­ra­jat ylittäen.
Ko­ko­nai­suus ei nou­se ta­pauk­sen ta­sol­le, mut­ta tar­joaa ta­sa­pak­sun viih­dyttävän seik­kai­lun, jo­ka ei tah­maa liiak­si kli­sei­siin. Ani­maa­tiojäl­ki on ri­kas­ta ja viit­se­liästä, ku­ten odot­taa so­pii, ja myös au­dio­puo­len to­teu­tus on eng­lan­nin­kie­li­siä ly­hyitä mu­siik­ki­pirs­kah­duk­sia myö­ten pä­tevä. Mu­siik­ki­puo­lel­la omat kynänsä sop­paan ovat tuo­neet myös Bil­lie Ei­lish ja Fin­neas O'­Con­nell.

Kuva & ääni

Asiallinen kuva ja ääni. Rikas animaatio saa kaverikseen hyvän audiovisuaalisen kuosin, joka toimii kaikilla osa-alueilla, mutta ei juuri paina muistijälkeä. Hyvä suomenkielinen ääniraita on tarjolla DD5.1-muodossa kun taas alkuperäisraita on taltioitu häviöttömänä 7.1-kanavaisena DTS-HD Master Audiona.

Ekstrat

Suomeksi tekstitetyissä päälevyn ekstroissa kommenttiraita ja koosteet animoinnista (15 min.) ja poikabändin koostumuksesta (9 min.). Valikossa kommenttiraita on nimetty ”ominaisuuksien kommentit” mikä erehdyttää luulemaan että kyse olisi ekstrojen kommenteista vaikka kyse on elokuvan kommenteista (”feature commentary”). Boksin kakkoslevy lisää pakettiin vielä mm. poistettuja kohtauksia, trailereita ja koosteen. (IJ)
15/08/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy