Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Pride and Prejudice and Zombies

Pride + Prejudice + Zombies 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162367673

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hil­peän hu­vit­ta­va ja ihail­ta­van kun­nian­hi­moi­nen toi­min­tad­raa­ma ku­vit­taa Ja­ne Aus­te­nin klas­si­sen ta­ri­nan zom­bie hyökkäyk­sen taus­taa vas­ten.

Hil­peän hu­vit­ta­va ja ihail­ta­van kun­nian­hi­moi­nen toi­min­tad­raa­ma ku­vit­taa Ja­ne Aus­te­nin klas­si­sen ta­ri­nan zom­bie hyökkäyk­sen taus­taa vas­ten. Pe­rio­di­pu­kud­raa­man ja ai­vot­to­man mätön tai­dok­kaas­ti yh­distävä elo­ku­va pitää po­ke­rin­sa ja tiu­kan ylä­huu­len­sa her­vot­to­mim­mas­sa­kin ka­hi­nas­sa, eikä pelkää ot­taa aus­te­niaan viit­teel­li­ses­ti.
Va­ka­vas­ta il­meestään huo­li­mat­ta ky­se on an­tau­muk­sel­la ku­vi­te­tus­ta ja leik­kisäs­ti ku­vi­tel­lus­ta vit­sistä, jo­ka juu­ri ja juu­ri kan­taa ru­hon­sa maa­liin saak­ka. Pis­teet hyvästä yri­tyk­sestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Komeasti lavastettu kuva näyttää viimeistä piirtoa myöten hiotulta brittipukudraamalta, jossa punatakit vain sattuvat käymään taistoon eläviä kuolleita vastaan. Kuvitusta yksinkertaisempi ääniraita hoitaa sekin tonttinsa asiallisesti. Ekstroissa poistettuja kohtauksia, mokia ja sarja koosteita. (IJ)
24/01/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy