Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Salton Sea

The Salton Sea 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Huu­meai­hei­set elo­ku­vat tu­le­vat ja me­nevät.

Huu­meai­hei­set elo­ku­vat tu­le­vat ja me­nevät. Har­val­la on uut­ta sa­not­ta­vaa. Tällä on tar­jo­ta vä­hintään­kin per­soo­nal­li­nen, film­noi­ril­la höys­tet­ty ta­pa ker­toa maail­man hul­luu­des­ta, ih­mis­ten ah­neu­des­ta ja hie­man ystä­vyy­destä.
Val Kil­mer vetää soo­loa kak­sois­roo­lis­sa, mut­ta komp­pia soit­ta­va nenätön huu­me­kaup­pias (Vin­cent D'O­nof­rio) nou­see pa­huu­den as­tei­kol­la kär­ki­kaar­tiin. Ydinräjäh­dys on pie­ni häi­riö­te­kijä päättäväi­sel­le pi­ripääl­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Lievää palikoitumista. Ekstroihin on tallennettu 10 min. haastattelu, 8 min. dokumentti designista ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: D.J. Caruso
Pääosissa: Val Kilmer Vincen D'Onofrio
Tarina: Tony Gayton
Kuvaus: Amir M. Mokri
Musiikki: Thomas Newman

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy