Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Deathwatch

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Län­si­rin­ta­ma 1917.

Län­si­rin­ta­ma 1917. So­ta­mies Sha­kes­pea­re ja kump­pa­nit val­taa­vat sak­sa­lai­sen juok­su­hau­dan, jo­ka on kum­mal­li­nen la­by­rint­ti.
K­li­sei­nen jut­tu muis­tut­taa Bun­ker-e­lo­ku­vaa, mut­ta on de­byyt­tioh­jauk­sek­si ja brit­tiläi­sek­si hal­pa­tuo­tan­nok­si yllättävän su­ju­vaa kai­kin puo­lin, myös tek­ni­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Kerrankin täysin alkuperäinen kuvasuhde - ainakin numeroina. Kaksi pätevää ääniraitaa, mutta ne pitää valita aluksi menusta. Ekstroihin on tallennettu 12 pikahaastattelua, biografiat, faktaruutuja, 6 min. kuvanauhaa ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy