Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Flightplan

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 201174EAN: 8717418070090

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suun­nit­te­le­man­sa suih­ku­ko­neen kyy­tiin jou­tu­va in­sinöö­riäi­ti ka­dot­taa tyttä­rensä, jo­ta ku­kaan muu mat­kus­ta­ja tai hen­kilö­kun­ta ei ole näh­nyt.

Suun­nit­te­le­man­sa suih­ku­ko­neen kyy­tiin jou­tu­va in­sinöö­riäi­ti (Jo­die Fos­ter) ka­dot­taa tyttä­rensä, jo­ta ku­kaan muu mat­kus­ta­ja tai hen­kilö­kun­ta ei ole näh­nyt. Kat­so­jan her­mo­ja koet­te­le­va tril­le­ri tun­tuu tar­peek­si oma­peräi­seltä me­nes­tyäk­seen.
Ih­me­teltävää riittää tar­peek­si pitkäl­le elo­ku­van ede­tessä. Yk­silö koh­taa ympä­ristön pai­neen ja jou­tuu seinää vas­ten, mut­ta hitch­cock­mai­nen ase­tel­ma ei tun­nu liian lii­ma­tul­ta. Len­toa­lan am­mat­ti­lai­set löytäi­sivät var­maan­kin juo­nes­ta epä­to­dennäköi­syyk­siä, mut­ta elo­ku­vaa­han tämä vain on.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa 39+10 min. dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy