Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Flightplan

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 201174EAN: 8717418070090

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Suun­nit­te­le­man­sa suih­ku­ko­neen kyy­tiin jou­tu­va in­sinöö­riäi­ti ka­dot­taa tyttä­rensä, jo­ta ku­kaan muu mat­kus­ta­ja tai hen­kilö­kun­ta ei ole näh­nyt.

Suun­nit­te­le­man­sa suih­ku­ko­neen kyy­tiin jou­tu­va in­sinöö­riäi­ti (Jo­die Fos­ter) ka­dot­taa tyttä­rensä, jo­ta ku­kaan muu mat­kus­ta­ja tai hen­kilö­kun­ta ei ole näh­nyt. Kat­so­jan her­mo­ja koet­te­le­va tril­le­ri tun­tuu tar­peek­si oma­peräi­seltä me­nes­tyäk­seen.
Ih­me­teltävää riittää tar­peek­si pitkäl­le elo­ku­van ede­tessä. Yk­silö koh­taa ympä­ristön pai­neen ja jou­tuu seinää vas­ten, mut­ta hitch­cock­mai­nen ase­tel­ma ei tun­nu liian lii­ma­tul­ta. Len­toa­lan am­mat­ti­lai­set löytäi­sivät var­maan­kin juo­nes­ta epä­to­dennäköi­syyk­siä, mut­ta elo­ku­vaa­han tämä vain on.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa 39+10 min. dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy