Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pahat pojat - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.82/2.34*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­hoil­lis­les­ta­dio­lai­nen lii­ke saa kyy­tiä.

Van­hoil­lis­les­ta­dio­lai­nen lii­ke saa kyy­tiä. Ve­sa-Mat­ti Loi­rin su­ve­ree­nis­ti eläy­tyvä isä kas­vat­taa poi­kiaan her­ran nuh­tees­sa ri­kos­ten tiel­le tässä löyhäs­ti to­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­vas­sa ko­ti­mai­ses­sa ac­tiond­raa­mas­sa. Poi­ka­ne­lik­ko on­nis­tuu ta­voit­ta­maan jo­tain luon­te­vaa, ja är­syttävän näyt­te­lijän mai­nees­sa ole­va Ni­ko Saa­re­la jo­pa lois­taa. Huu­mo­ria­kin löy­tyy. Ro­mant­ti­set koh­tauk­set ovat puo­les­taan köm­pelöitä. Ja on tässä jo­tain vih­ta­hou­sul­ta­kin. Pa­nee pa­rem­mak­si kuin Dis­ney: en­nen elo­ku­vaa jou­dut kat­so­maan mai­nok­sia, jot­ka täy­tyy ohit­taa kau­kosää­ti­mellä. Bark­sin Aku Ank­ka vi­lah­taa ja koi­ran ni­mi­kin on oi­kea: Jep­pe. Ai­na hyvä ou­lun­poi­ka Ris­to Tuo­ri­la em­paat­ti­se­na po­lii­sipääl­likkönä.

Kuva, ääni & ekstrat

Pahojen poikien erikoispainos on DVD-tuotannoksi ainutlaatuinen, sillä se sisältää 1.82:1 videokuvasuhteen sekä 2.34:1 Panavision-suhteen samasta elokuvasta. Kaksi DVD:tä ja yksi CD. Ekstroihin on tallennettu 17 min. poistettuja kohtauksia, 46+34 Lauri Nurksen videopäiväkirjaa, biografiat, näyttelijöiden kommenttiraita, storyboardeja, 5 min. lehdistötilaisuudesta, 4 min. kamera-ajo ensi-illasta, hienosti järjestetty Jokke-papan viimeinen kohtaus eri kuvakulmista, 28 min. dokumentti, kaksi musiikkivideota, traileri, tiiseri, tv-mainoksia sekä 16-sivuinen triviavihko. CD-levyllä on viisi biisiä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy