Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Extraordinary Measures

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 236488EAN: 5051160272412

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Harrison Ford ihmettelee
Harrison Ford ihmettelee
Brendan on epätoivoinen
Brendan on epätoivoinen

Elokuva

To­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va ker­to­mus per­hee­nisästä, jo­ka lu­paa äk­syl­le tie­de­mie­hel­le puo­li­mil­joo­naa dol­la­ria ole­mat­to­mia ra­ho­ja löytääk­seen lap­sil­leen pa­ran­nus­kei­non.

To­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va ker­to­mus per­hee­nisästä (B­ren­dan Fra­ser), jo­ka lu­paa äk­syl­le tie­de­mie­hel­le (Har­ri­son Ford) puo­li­mil­joo­naa dol­la­ria ole­mat­to­mia ra­ho­ja löytääk­seen lap­sil­leen pa­ran­nus­kei­non. Epä­toi­voi­ses­ta bluf­fis­ta käyn­nis­tyy vä­rikäs ja kos­ket­ta­va ta­pah­tu­ma­ket­ju, jos­sa vas­ta­pe­lu­ri­na on har­vi­nai­nen Pom­pen synd­roo­ma, ti­kittävä ai­ka ja lii­ke­toi­min­taa har­joit­ta­van lää­ke­fir­man ar­ki.
Lää­ke­tie­teel­li­sistä lä­pi­mur­rois­ta ja nii­hin liit­ty­vistä in­hi­mil­li­sistä urotöistä on teh­ty tv-e­lo­ku­via maail­man si­vu, mut­ta se mikä te­kee tästä kes­kimääräistä mie­len­kiin­toi­sem­man ta­pauk­sen on ta­ri­nan mo­nia­lai­nen yrittäjä­hen­ki­nen luon­ne. Fra­ser on us­kot­ta­va hei­koil­le jäil­le as­tu­va­na pu­ku­mie­henä ja Ford ka­ris­maat­ti­nen äkä­pus­si, jo­ka ha­luaa mur­tau­tua ulos ra­kas­ta­mas­taan tut­ki­jan­kam­mios­ta, mut­ta ei tee siitä liian help­poa uu­del­le yh­tiö­kump­pa­nil­leen.
To­del­li­suu­des­sa For­din hah­mol­la oli jo oma ak­tii­vi­nen fir­ma en­nen mies­ten koh­taa­mis­ta, eikä hän ol­lut ai­van tässä ku­vat­tu erak­koa­ka­tee­mik­ko, mut­ta muu­toin elo­ku­van suu­ri kaa­ri vai­kut­taa us­kol­li­sel­ta oi­keil­le ta­pah­tu­mil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva ja ääni täyttävät täysiverisen elokuvan vaatimukset elegantisti. Ekstroissa perustason making of (10 min.), poistettuja kohtauksia (9 min.) ja lyhyt, mutta hyvä kooste oikeasta Crowleyn perheestä (5 min.). (IJ)
02/11/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy