Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Zombieland

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 219540EAN: 5051160268071

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Hul­lun lehmän synd­roo­mas­ta ke­hit­tyy zom­bie-e­pi­de­mia, jo­ka pyyh­kii li­ki kai­ken elämän maa­pal­lol­ta.

Hul­lun lehmän synd­roo­mas­ta ke­hit­tyy zom­bie-e­pi­de­mia, jo­ka pyyh­kii li­ki kai­ken elämän maa­pal­lol­ta. Nört­ti tei­ni­poi­ka (Jes­se Ei­sen­berg), Twin­kie-riip­pu­vai­nen saa­lis­ta­ja (Woo­dy Har­rel­son) ja neu­vok­kaat si­sa­ruk­set (Em­ma Sto­ne ja Abi­gail Bres­lin) rel­lestävät vii­mei­sinä sel­viy­ty­jinä.
Kau­hu­ko­me­diak­si it­seään kut­su­va viih­dy­ke on en­nen kaik­kea zom­bie-ai­hei­nen hu­vi­puis­toa­je­lu, jon­ka tar­koi­tuk­se­na on mät­kiä elä­viä kuol­lei­ta mil­loin millä­kin kä­teen osu­val­la työ­ka­lul­la. Zom­bie-pa­ro­dia­na sket­si­ka­val­ka­di osuu hie­man hu­ti, eikä bud­dy-e­lo­ku­van­kaan mah­dol­li­suuk­sia täy­sin hyö­dyn­netä, mut­ta rön­syi­levää hu­pai­lua on sil­ti haus­ka seu­ra­ta. Bill Mur­ray te­kee pik­ku­roo­lin.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja simppeli, mutta iskukykyinen ääniraita. Ekstroissa keskinkertainen tekijöiden kommenttiraita (mm. ohjaaja, Harrelson ja Eisenberg), sekalaisia making of -klippejä tarjoileva kuva-kuvassa-raita, pop-up-triviaraita, poistettuja kohtauksia (HD 5 min.), making of -katsaus (HD 16 min.), kuivia näytteitä erikoistehosteiden viimeistelystä (HD 2min.), kooste zombie-maailman luomisesta (HD 12 min.), kokoelma elokuvan promoja (HD) ja traileri HD-formaatissa. (IJ)
02/08/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy