Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Merten saalistajat

Beyond the Poseidon Adventure 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 202131EAN: 7321944721220

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­jan­tap­po on pe­rin ikävää puu­haa 2000-­lu­vul­la, jo­ten kol­me vuo­si­kym­mentä van­han ka­tast­ro­fie­lo­ku­van jat­ko-o­sa­kin tun­tuu ai­van jär­keenkäyvältä vaih­toeh­dol­ta kul­ma­kup­pi­las­sa is­tu­mi­sel­le.

A­jan­tap­po on pe­rin ikävää puu­haa 2000-lu­vul­la, jo­ten kol­me vuo­si­kym­mentä van­han ka­tast­ro­fie­lo­ku­van jat­ko-o­sa­kin tun­tuu ai­van jär­keenkäyvältä vaih­toeh­dol­ta kul­ma­kup­pi­las­sa is­tu­mi­sel­le. Hyvä kas­ti aut­taa pal­jon. Täl­lai­seen ei oli­si ny­kyään millään stu­diol­la va­raa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja selkeä ääniraita. Ekstroissa 22 min. dokumentti ja traileri. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy