Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Koko kansan Bulworth

Bulworth 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 101463EAN: 6438044085358

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Se­naat­to­ri Jay Bu­lworth us­koo uran­sa ole­van ohi ja palk­kaa sa­la­mur­haa­jan tap­pa­maan it­sensä.

Se­naat­to­ri Jay Bu­lworth (War­ren Beat­ty) us­koo uran­sa ole­van ohi ja palk­kaa sa­la­mur­haa­jan tap­pa­maan it­sensä. Hän päättää en­nen kuo­le­maan­sa pu­hua asiois­ta suo­raan ja rik­koa kaik­kia mah­dol­li­sia sääntöjä.
Hil­peän haus­ka po­liit­ti­nen ko­me­dia yhtä ai­kaa pu­hut­te­lee ja nau­rat­taa pei­la­ten hy­vin ame­rik­ka­lais­ta kult­tuu­ria ja po­li­tiik­kaa sa­tii­ri­ses­sa sä­vyssä. Vai­kut­ta­va elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat keskitasoa. Ekstroissa bio- ja filmografiat sekä traileri.(TK)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy