Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Koko kansan Bulworth

Bulworth 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 101463EAN: 6438044085358

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Se­naat­to­ri Jay Bu­lworth us­koo uran­sa ole­van ohi ja palk­kaa sa­la­mur­haa­jan tap­pa­maan it­sensä.

Se­naat­to­ri Jay Bu­lworth (War­ren Beat­ty) us­koo uran­sa ole­van ohi ja palk­kaa sa­la­mur­haa­jan tap­pa­maan it­sensä. Hän päättää en­nen kuo­le­maan­sa pu­hua asiois­ta suo­raan ja rik­koa kaik­kia mah­dol­li­sia sääntöjä.
Hil­peän haus­ka po­liit­ti­nen ko­me­dia yhtä ai­kaa pu­hut­te­lee ja nau­rat­taa pei­la­ten hy­vin ame­rik­ka­lais­ta kult­tuu­ria ja po­li­tiik­kaa sa­tii­ri­ses­sa sä­vyssä. Vai­kut­ta­va elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat keskitasoa. Ekstroissa bio- ja filmografiat sekä traileri.(TK)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy