Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Nürnbergin tuomio

Judgment at Nuremberg 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 179 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.68
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 59906EAN: 6438044032857

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

U­ran­sa ai­ka­na usei­ta yh­teis­kun­nal­li­sia val­ta­vir­ran elo­ku­via oh­jan­neen Stan­ley Kra­me­rin nat­sioi­keu­denkäyn­nin ku­vaus on pi­tuu­des­taan huo­li­mat­ta in­ten­sii­vi­nen ko­ke­mus.

U­ran­sa ai­ka­na usei­ta yh­teis­kun­nal­li­sia val­ta­vir­ran elo­ku­via oh­jan­neen Stan­ley Kra­me­rin nat­sioi­keu­denkäyn­nin ku­vaus on pi­tuu­des­taan huo­li­mat­ta in­ten­sii­vi­nen ko­ke­mus. Pi­tuut­ta lisää pyr­ki­mys au­tent­ti­suu­teen, vaik­ka vain neljän tuo­ma­rin osuut­ta tut­ki­taan. Sak­san tulk­kaus kestää pitkään.
Tee­ma on elä­nyt ny­kypäivään. Mikä on kan­sa­lai­sen vas­tuu, kun hän jou­tuu kuo­le­man­pe­los­sa tot­te­le­maan joh­ta­jiaan. Hil­litön kas­ti: Spen­cer Tra­cy, Burt Lan­cas­ter, Ric­hard Wid­mark, Mar­le­ne Diet­rich, Ju­dy Gar­land, Ma­xi­mi­lian Sc­hell, Mont­go­me­ry Cliff, jo­pa Wil­liam Shat­ner.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, mustavalkoinen ja ei-anamorfinen kuva. Selkeä monoraita. Kestoon on laskettu alku- ja loppumusiikki sekä väliaika. Elokuvan nimi on takakannessa muodossa ”Judgement”. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy