Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Taru sormusten herrasta - Sormuksen ritarit

Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 171 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: 64201614617052

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Luul­ta­vas­ti DVD-­har­ras­ta­jien har­taim­min toi­vo­ma tup­la­le­vy for­maa­tin al­kuai­koi­na.

Luul­ta­vas­ti DVD-har­ras­ta­jien har­taim­min toi­vo­ma tup­la­le­vy for­maa­tin al­kuai­koi­na. Vuo­si­kym­me­net mah­dot­to­ma­na pro­jek­ti­na pi­det­ty suur­työ on suo­ra­vii­vai­nen su­kel­lus myyt­ti­seen maail­maan. Sil­ti mu­kaan on saa­tu te­kijäl­le omi­nai­nen kie­li­pe­rin­tei­den sekä myyt­tien ja ee­pos­ten hen­ki. Hie­no le­vy sai Suo­mes­sa eri­tyis­bo­nuk­se­na ko­mean pah­vi­laa­ti­kon.

Kuva, ääni & ekstrat

Virheetön kuva. Ei edes aliasing-välkyntää eikä tarkennusefektejä. Huima ääniraita. Ekstroissa yli 2 tuntia asiaa: 17 min. dokumentti kirjoista, 21 min. elokuvan teosta, 42 min. Scifi-Channellin ohjelmaa. 15-osainen minikooste, Enyan musiikkivideo, tietokonepelin teosta 3 min., vilkaisu Two Towerin maailmaan 11 min., extended-version esittelyä 3 min., kolme traileria ja viisi tv-mainosta. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy