Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dawn of the Dead

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 1.74*
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Anchor Bay) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­ti­ses­ti: hel­vet­ti on toi­nen ih­mi­nen.

To­ti­ses­ti: hel­vet­ti on toi­nen ih­mi­nen. Li­ki yhtä ko­va klas­sik­ko kuin Ro­me­ron Dead-t­ri­lo­gian en­simmäi­nen osa, jo­ka luot­ti tun­nel­maan. Tämä on taas täyttä toi­min­taa, jo­hon yh­dis­tetään fik­su­ja­kin tee­mo­ja, mm. ku­lu­tu­syh­teis­kun­nan kri­tiik­kiä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kauhuklassikkoa ei kannata tällaisella kannella hankkia. Original Director’s Cut on turhan pitkä versio. Amerikkalainen teatteriversio on lyhyempi ja paremmin kasassa. Värit ovat laimeat sävyiltään. Romeron itsensä haluama matted-versio eli kuvaa on rajoitettu. Flipperi.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy