Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kedon kukkaset

Lilies of the Field 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1963Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.68
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 66395EAN: 6438044032956

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ju­ma­la lä­hettää ison, vah­van ja mus­tan mie­hen vii­den köyhän, DDR:stä muut­ta­neen nun­nan tykö.

Ju­ma­la lä­hettää ison, vah­van ja mus­tan mie­hen (Sid­ney Poi­tier) vii­den köyhän, DDR:stä muut­ta­neen nun­nan tykö. Avus­ta he eivät kui­ten­kaan aio mak­saa, ja vaa­ti­vat­pa miestä vielä ra­ken­ta­maan kap­pe­lin. Ehkäpä tätä hen­keä tar­vit­tai­siin vielä tällä­kin vuo­si­tu­han­nel­la. Poi­tier ot­ti tästä Os­ca­rin.
Ei-a­na­mor­fi­nen, hie­man ko­hi­nai­nen ja ra­kei­nen mus­ta­val­ko­ku­va. Ver­ti­kaa­li­sia hius­hal­kea­mia, mut­ta ei häi­rit­seväs­ti. Sel­keä mo­no­rai­ta. Ei ekst­ro­ja.
//­BOK­SI Bus­ter Kea­ton – ly­hy­te­lo­ku­vat osa 1
//­BOK­SI Bus­ter Kea­ton – ly­hy­te­lo­ku­vat osa 1

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy