Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Pientä säätöä

It's Complicated 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 223834EAN: 5050582766141

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Herra Adler (Alec Baldwin) tuijottaa kotkan katseellaan exäänsä rouva Adleria (Meryl Streep).
Herra Adler (Alec Baldwin) tuijottaa kotkan katseellaan exäänsä rouva Adleria (Meryl Streep).
Kilpakosija (Steve Martin) ottaa exän läsnäolon lunkisti – marin kanssa ja ilman
Kilpakosija (Steve Martin) ottaa exän läsnäolon lunkisti – marin kanssa ja ilman

Elokuva

E­le­gan­tin elävä ja kai­kes­sa len­nok­kuu­des­saan rie­mu­kas ko­me­dia eron­nees­ta pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka kym­me­nen vuo­den paus­sin jäl­keen löytää toi­sen­sa uu­del­leen.

E­le­gan­tin elävä ja kai­kes­sa len­nok­kuu­des­saan rie­mu­kas ko­me­dia eron­nees­ta pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka kym­me­nen vuo­den paus­sin jäl­keen löytää toi­sen­sa uu­del­leen. Alec Bal­dwin on hil­peä lem­men­sai­raa­na koi­ran­pen­tu­na, jo­ka elää kuu­den kym­pin kyn­nyk­sellä uut­ta nou­su­kaut­ta. Ex-vai­mo Me­ryl St­ree­pillä me­nee vielä­kin lu­jem­paa: suh­de ex-mie­hen kans­sa ja ta­lon laa­jen­nuk­ses­sa aut­ta­vas­ta ark­ki­teh­distä­kin (S­te­ve Mar­tin) kuo­riu­tuu uu­si ko­si­ja. Lo­pul­li­nen va­lin­ta voi­si mennä kum­min päin vaan.
Huu­mo­ri syn­tyy oi­val­taen ja vir­heettömällä ajoi­tuk­sel­la. Ste­ve Mar­tin on haus­kim­mil­laan vuo­siin, mut­ta kirk­kain sta­ra on Alec Bal­dwin. Kai­ken ta­ka­na on oh­jaa­ja/kä­si­kir­joit­ta­ja, jon­ka kynästä ovat läh­te­neet mm. "Ho­li­day", "Mitä nai­set ha­lua­vat", "Jo­tain an­net­ta­vaa" ja "Mor­sia­men isä".

Kuva, ääni & ekstrat

Steve Martin näyttää erityisesti ensimmäisissä kuvissaan luonnottoman muoviselta solarium-mainokselta, mutta se ei ole elokuvan vika. Levollinen ja luonteva kuva kärsii lievästä kohinasta, mutta yltää vaivatta hyvään keskitasoon. Musiikkiraitaa ei tunnistaisi Hans Zimmerin käsialaksi, mutta hillitty kokonaisuus on omalla tavallaan pirteä ja teknisesti moitteeton. Ekstroissa onnistunut tekijöiden kommenttiraita (mm. ohjaaja, kuvaussuunnittelija ja tuottaja) ja vaisu making of -dokumentti (HD 21 min.). (IJ)
24/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy