Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Nainen kedolla

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 72 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

A­te­neu­min kon­ser­vaat­to­ri jou­tuu ah­dis­ta­van poi­kaystävän ja li­pevän hui­ja­rin louk­kuun.

A­te­neu­min kon­ser­vaat­to­ri (pe­rus­roo­liaan vetävä Tii­na Ly­mi) jou­tuu ah­dis­ta­van poi­kaystävän ja li­pevän hui­ja­rin (ai­na hyvä Mark­ku Maa­lis­maa) louk­kuun. Hyvää tv-d­raa­maa/­viih­dettä, hie­man staat­ti­sen teat­te­ri­mais­ta, mut­ta ei sen enempää. Tai ehkäpä tämä tar­joaa so­pi­vas­ti ylei­sin­hi­mil­li­syyttä, jo­ten täh­tiä ei kan­na­ta tui­jot­taa liian tark­kaan. Ven­la 2003 par­haas­ta elo­ku­vas­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Tv-tasoinen, rakeinen ja epätarkasti välillä piirtyvä kuva. Ääniraita ei tarjoa kovinkaan nykyaikaista erottelua. Ekstroissa 5 min. Lymin ja ohjaajan sekä 6 min. tuottaja Peter Lindholmin ja ohjaajan keskustelua. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy