Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Feed

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203645EAN: 7391970017772

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­raa­li­nen tus­ka ja nau­tin­to kul­mi­noi­tu­vat 2000-­lu­vun län­si­mai­ses­sa kult­tuu­ris­sa.

O­raa­li­nen tus­ka ja nau­tin­to kul­mi­noi­tu­vat 2000-lu­vun län­si­mai­ses­sa kult­tuu­ris­sa. Mo­ni muis­taa vielä ajan, mil­loin ei ol­lut va­raa syödä mitä ha­luaa. Suu­rin osa to­teut­taa pel­ko­jaan ah­mi­mal­la lii­kaa tai liian vähän. Ää­rimmäi­syys­ti­las­sa elävät nk. syöttäjät, jot­ka alis­ta­vat li­ho­tet­ta­via ih­mi­siä.
Aus­si­po­lii­si pää­see Feed-si­vu­jen avul­la jäl­jittämään ame­rik­ka­lais­ta ala­la­jin­sa mes­ta­ria. Elo­ku­va al­kaa ai­ka hy­vin, sillä ai­he on kam­mot­ta­va var­sin­kin sik­si, että se pe­rus­tuu ole­mas­sa ole­vaan elämän­ta­paan.
Se­ven- ja Su­per­si­ze Me –e­lo­ku­vien ris­ti­sii­tos ek­syy lop­pu­puo­lel­la tylsään ker­ron­taan, eikä lop­pu­rat­kai­su tun­nu on­nis­tu­neel­ta. Enemmän tämä kui­ten­kin an­taa ajat­te­le­mi­sen ai­het­ta kuin sa­ta tei­nisp­lat­te­ria yh­teensä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan (anamorfinen 1.78:1) yksityiskohdat, edes pystylinjat, eivät pysy kurissa, eikä muutenkaan tämä ole juuri pornoelokuvaa kummoisempi visuaalisena elämyksenä. Voi olla, että siihen pyrittiinkin.Tylsä 5.1-ääniraita pauhaa monotonisesti takakanavissa. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy