Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Limitless

Rajaton 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2011Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.35
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pai­koil­leen jun­naa­maan jää­nyt tyhjän­toi­mit­ta­ja kom­pas­tuu elämän ohi­tus­kais­tal­le ja ky­ke­nee yhtäk­kiä ymmärtämään ja kä­sit­te­lemään kai­ken se­kun­tien mur­to-o­sis­sa.

Pai­koil­leen jun­naa­maan jää­nyt tyhjän­toi­mit­ta­ja (Ch­ris Coo­per) kom­pas­tuu elämän ohi­tus­kais­tal­le ja ky­ke­nee yhtäk­kiä ymmärtämään ja kä­sit­te­lemään kai­ken se­kun­tien mur­to-o­sis­sa. Kaik­ki tämä kii­tos sa­la­peräi­sen pil­le­rin, jo­ka nos­tat­taa ai­vo­jen suo­ri­tus­ky­vyn tap­piin­sa. Uu­si on­ni ei kui­ten­kaan ole ra­ja­ton­ta.
S­lii­pat­tu jännä­ri ete­nee kuin sähköjä­nik­sen selässä pit­kin New Yor­kin ka­tu­ja ja mor­fau­tuu yli­suo­riu­tu­mist­ri­pistä, su­per­san­ka­ri­ta­ruk­si ja lo­pul­ta tu­hon kans­sa flirt­tai­le­vak­si sa­duk­si im­pe­riu­min ra­ken­ta­mi­ses­ta. Kei­tos on vai­vat­ta viih­dyttävä, vaik­ka ko­ko­nai­suus on yhtä elämän­ma­kui­nen kuin tie­to­ko­ne­pe­lien pe­laa­mi­nen ju­mal­moo­dis­sa ja yhtä ove­la kuin it­se­kir­joi­tet­tu päivä­kir­ja. Elo­ku­van hyb­ris voi hy­vin­kin ol­la ra­ja­ton, mut­ta muu­toin ky­se on hy­vin­kin kuo­le­vai­ses­ta ker­ta­viih­teestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva on komean jäsentynyt, värikylläinen ja miellyttävän - joskaan ei ehdottaman - terävä. Kuvasuhde on alkuperäinen. Hyvä ääniraita. (IJ)
24/04/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy