Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Limitless

Rajaton 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2011Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.35
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pai­koil­leen jun­naa­maan jää­nyt tyhjän­toi­mit­ta­ja kom­pas­tuu elämän ohi­tus­kais­tal­le ja ky­ke­nee yhtäk­kiä ymmärtämään ja kä­sit­te­lemään kai­ken se­kun­tien mur­to-o­sis­sa.

Pai­koil­leen jun­naa­maan jää­nyt tyhjän­toi­mit­ta­ja (Ch­ris Coo­per) kom­pas­tuu elämän ohi­tus­kais­tal­le ja ky­ke­nee yhtäk­kiä ymmärtämään ja kä­sit­te­lemään kai­ken se­kun­tien mur­to-o­sis­sa. Kaik­ki tämä kii­tos sa­la­peräi­sen pil­le­rin, jo­ka nos­tat­taa ai­vo­jen suo­ri­tus­ky­vyn tap­piin­sa. Uu­si on­ni ei kui­ten­kaan ole ra­ja­ton­ta.
S­lii­pat­tu jännä­ri ete­nee kuin sähköjä­nik­sen selässä pit­kin New Yor­kin ka­tu­ja ja mor­fau­tuu yli­suo­riu­tu­mist­ri­pistä, su­per­san­ka­ri­ta­ruk­si ja lo­pul­ta tu­hon kans­sa flirt­tai­le­vak­si sa­duk­si im­pe­riu­min ra­ken­ta­mi­ses­ta. Kei­tos on vai­vat­ta viih­dyttävä, vaik­ka ko­ko­nai­suus on yhtä elämän­ma­kui­nen kuin tie­to­ko­ne­pe­lien pe­laa­mi­nen ju­mal­moo­dis­sa ja yhtä ove­la kuin it­se­kir­joi­tet­tu päivä­kir­ja. Elo­ku­van hyb­ris voi hy­vin­kin ol­la ra­ja­ton, mut­ta muu­toin ky­se on hy­vin­kin kuo­le­vai­ses­ta ker­ta­viih­teestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva on komean jäsentynyt, värikylläinen ja miellyttävän - joskaan ei ehdottaman - terävä. Kuvasuhde on alkuperäinen. Hyvä ääniraita. (IJ)
24/04/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy