Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Haunting – paholaistalo

The Haunting 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­pea ku­va. Jä­ri­syttävä ää­ni.

U­pea ku­va. Jä­ri­syttävä ää­ni. Huo­no elo­ku­va.
Jan De Bon­tin uu­del­leen­vi­ri­tyk­siä ei ole muo­tia ke­hua. Tämä on ai­na­kin 80 mi­nuut­tia hy­vin pe­lot­ta­va, mut­ta ha­jot­taa sit­ten in­ten­si­teet­tinsä ab­sur­dil­la ta­val­la.
Van­ha bri­teissä fil­mat­tu klas­sik­ko luot­ti pie­teet­tiin ja va­kuut­ti enemmän. Sam Ar­kof­fin ja Jack Ar­nol­din jäl­keläis­ten tuot­ta­ma.

Kuva, ääni & ekstrat

Kotiteatterifriikki nauttii varsinkin ääniraidasta. Kuvakin on parasta laatua. 27. min dokumentti, kaksi traileria ja neljän sivun triviavihko. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy