Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Killing of a Sacred Deer

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169000480

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Me­nes­tyvä kar­dio­lo­gi on nai­mi­sis­sa sa­mal­la aal­lon­pi­tuu­del­la viih­tyvän silmälääkä­rin kans­sa, eikä pa­ris­kun­nan elämä ole kau­ka­na kiil­to­ku­vis­ta.

Me­nes­tyvä kar­dio­lo­gi (Co­lin Far­rell) on nai­mi­sis­sa sa­mal­la aal­lon­pi­tuu­del­la viih­tyvän silmälääkä­rin kans­sa (Ni­co­le Kid­man), eikä pa­ris­kun­nan elämä ole kau­ka­na kiil­to­ku­vis­ta. Me­neh­ty­neen po­ti­laan poi­ka (Bar­ry Keog­han) kui­ten­kin lyö kii­laa idyl­liin tu­kah­du­te­tun pe­rik­sian­ta­mat­to­mas­ti.
Li­ki zom­bie-e­lo­ku­val­ta mais­tu­va draa­ma mars­sit­taa hah­mon­sa vain vai­voin elä­vien kir­joi­hin tar­joil­len kaik­ki vuo­ro­sa­nat kuin ka­ta­to­ni­suu­den ra­ja­mail­ta. Miljöö on ko­mea ja ta­ri­na elot­to­man oma­laa­tui­nen, lo­pul­ta pos­ket­to­man kah­jo, mut­ta pin­nan al­ta löy­tyvä ta­ri­na ei jak­sa ve­do­ta. Oh­jaa­jan tyy­lil­le elo­ku­va on kui­ten­kin us­kol­li­nen, jo­ten tämä­kin löytä­nee fa­nin­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä, rakeisen filmimäinen kuva on tyylitelty näyttävästi, mutta jää pääosin erottelukyvyltään keskinkertaiseksi. Sarjamurhaajakuvauksen musiikkiraidalla varustettu äänimaailma on vino ja epämääräinen, dialogiltaan niin ikään tarkoituksellisen töksähtävä, mutta teknisesti moitteettoman hallittu. Ekstraton. (IJ)
11/04/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy