Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

Incarnate

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2016Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: Night Visions 2017 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Night Visions 2017) ellei toisin mainita.

Elokuva

Noi­ta­toh­to­ri Em­ber ujut­tau­tuu ma­naa­ja­jah­tiin vie­rai­den ih­mis­ten uni­maail­mois­sa.

Noi­ta­toh­to­ri Em­ber (Aa­ron Eck­hart) ujut­tau­tuu ma­naa­ja­jah­tiin vie­rai­den ih­mis­ten uni­maail­mois­sa. DIY-poh­jai­sis­sa olo­suh­teis­sa ope­roi­va Em­ber on jättä­nyt al­ku­peräi­set, us­kon­to­kes­kei­set op­pin­sa. 11-vuo­tiaan Ca­me­ro­nin rii­vaa­jaa jah­da­tes­sa, aset­tuu vas­ta­puo­lel­le toh­to­rin oma his­to­ria, ka­to­li­nen kirk­ko sekä men­nei­syy­den haa­mut.
P­seu­do- ja ra­ja­tie­teel­li­nen In­car­na­te rul­laa vä­kinäi­ses­ti. Puit­teet pal­jas­ta­vat amatöö­rien puu­has­te­lun. Pyörä­tuo­lis­ta mö­ri­sevä Aa­ron Eck­hart kan­nat­te­lee hu­te­raa pla­ria. Night Vi­sions -oh­jel­mis­toa vuo­den 2017 keväältä. (VA)
26/04/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy