Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Chaos Theory

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 207475EAN: 6420201173565

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­dot­ta­mat­to­man haus­ka ker­to­mus kont­rol­lif­rii­kistä mie­hestä, jon­ka lis­to­jen ja jär­jes­tyk­sen sa­ne­le­ma elämä me­nee kat­kol­le pie­nen sat­tu­man joh­dos­ta.

O­dot­ta­mat­to­man haus­ka ker­to­mus kont­rol­lif­rii­kistä mie­hestä (Ryan Rey­nolds), jon­ka lis­to­jen ja jär­jes­tyk­sen sa­ne­le­ma elämä me­nee kat­kol­le pie­nen sat­tu­man joh­dos­ta. Hir­nun­ta­ko­me­dia tämä ei ole, vaan en­nem­min­kin rik­kaan ai­do­no­loi­nen — ja yhtäai­kaa vir­keän oma­peräi­nen — mus­ta­ko­me­dia sat­tu­mien ja suun­ni­tel­mien ra­ja­pin­nas­ta. Har­voin on vas­ta­ha­kois­ta elämän­muu­tos­ta ku­vat­tu yhtä haus­kas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on enemminkin hitusen pehmeä kuin absoluuttisen terävä, mutta jälki on silti miellyttävän jäsentynyttä ja yksityiskohtaista. Lievää kohinaa pahempia virheitä ei esiinny. Ääniraita on selkeän ongelmaton ja musiikin käytöltään onnistunut. Ekstraton. (IJ)
13/01/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy