Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Perjantai on pahin

Freaky Friday 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­hem­mat ja lap­set voi­si­vat to­siaan­kin kä­vellä päivän toi­sen saap­pais­sa.

Van­hem­mat ja lap­set voi­si­vat to­siaan­kin kä­vellä päivän toi­sen saap­pais­sa. Psy­kiat­ri, jak­ku­pu­kuäi­ti (mai­nio Ja­mie Lee Cur­tis) ja tei­ni-ikäi­nen rok­ka­ri­tytär (yllättävän pir­teä Lind­say Lo­han) vaih­ta­vat roo­le­ja. Het­kittäin haus­kaa. Pa­nee hal­val­la jenk­kien höpsö­tyk­siä, kii­rettä, me­diaa ja juh­lia. Pe­rus­tuu Ma­ry Rod­ger­sin ro­maa­niin.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 7 min. do­ku­ment­ti, 2 min. epäon­nis­tu­nei­ta koh­tauk­sia, kol­me vaih­toeh­to­lop­pua oh­jaa­jan int­rol­la, yk­si pois­tet­tu koh­taus ja kak­si Pinks­li­pin leik­kaa­ma­ton­ta esi­tystä ja kak­si mu­siik­ki­vi­deo­ta.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy