Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Spotlight

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162366478

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Os­car-­pal­kit­tu to­si­ta­ri­na ker­too Bos­ton Glo­be -­sa­no­ma­leh­den toi­mit­ta­jien tiestä ka­to­li­sen kir­kon suo­jis­sa toi­mi­nei­den pe­do­fii­lien jäl­jil­le.

Os­car-pal­kit­tu to­si­ta­ri­na ker­too Bos­ton Glo­be -sa­no­ma­leh­den toi­mit­ta­jien tiestä ka­to­li­sen kir­kon suo­jis­sa toi­mi­nei­den pe­do­fii­lien jäl­jil­le. Kylmäävän us­kot­ta­vas­ti ete­nevä elo­ku­va on en­nen kaik­kea tah­di­kas ja sen­saa­tio­ha­kui­suut­ta välttävä ku­vaus, jo­ka an­taa kar­mean to­tuu­den tul­la jul­ki omal­la pai­nol­laan.
Vuon­na 2002 suu­rel­le yleisöl­le pal­jas­tu­neen skan­daa­lin jäl­jillä teh­ty sa­la­po­liis­työ avau­tuu elo­ku­vas­sa kieh­to­val­la ta­val­la. Ma­ton al­le pitkään la­kais­tun, ja siellä rau­has­sa pai­su­neen, on­gel­man laa­juus yllät­ti lo­pul­ta pait­si tut­ki­jat it­sensä myös ko­ko maail­man. Toi­mit­ta­ja­ryhmä pal­kit­tiin työstään sit­tem­min Pu­li­ze­ril­la, ja myös ryhmää tässä tul­kit­se­va näyt­te­lijä­kaar­ti an­sait­see kun­nia­no­soi­tuk­se­na. Eri­tyi­ses­ti Mark Ruf­fa­lo te­kee tässä upean roo­li­suo­ri­tuk­sen tut­ki­va­na jour­na­lis­ti­na, jo­ka ei päästä hais­ta­mas­taan ta­ri­nas­ta ir­ti vaik­ka vat­saa kuin­ka vääntäi­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Komean kylmäkiskoinen kuva. Jännitystä vähin elein petaava ääniraita. Vaatimattomissa ekstroissa muutaman minuutin mittaiset koosteet elokuvan synnystä. (IJ)
19/10/2016

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy