Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Spotlight

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162366478

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Os­car-­pal­kit­tu to­si­ta­ri­na ker­too Bos­ton Glo­be -­sa­no­ma­leh­den toi­mit­ta­jien tiestä ka­to­li­sen kir­kon suo­jis­sa toi­mi­nei­den pe­do­fii­lien jäl­jil­le.

Os­car-pal­kit­tu to­si­ta­ri­na ker­too Bos­ton Glo­be -sa­no­ma­leh­den toi­mit­ta­jien tiestä ka­to­li­sen kir­kon suo­jis­sa toi­mi­nei­den pe­do­fii­lien jäl­jil­le. Kylmäävän us­kot­ta­vas­ti ete­nevä elo­ku­va on en­nen kaik­kea tah­di­kas ja sen­saa­tio­ha­kui­suut­ta välttävä ku­vaus, jo­ka an­taa kar­mean to­tuu­den tul­la jul­ki omal­la pai­nol­laan.
Vuon­na 2002 suu­rel­le yleisöl­le pal­jas­tu­neen skan­daa­lin jäl­jillä teh­ty sa­la­po­liis­työ avau­tuu elo­ku­vas­sa kieh­to­val­la ta­val­la. Ma­ton al­le pitkään la­kais­tun, ja siellä rau­has­sa pai­su­neen, on­gel­man laa­juus yllät­ti lo­pul­ta pait­si tut­ki­jat it­sensä myös ko­ko maail­man. Toi­mit­ta­ja­ryhmä pal­kit­tiin työstään sit­tem­min Pu­li­ze­ril­la, ja myös ryhmää tässä tul­kit­se­va näyt­te­lijä­kaar­ti an­sait­see kun­nia­no­soi­tuk­se­na. Eri­tyi­ses­ti Mark Ruf­fa­lo te­kee tässä upean roo­li­suo­ri­tuk­sen tut­ki­va­na jour­na­lis­ti­na, jo­ka ei päästä hais­ta­mas­taan ta­ri­nas­ta ir­ti vaik­ka vat­saa kuin­ka vääntäi­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Komean kylmäkiskoinen kuva. Jännitystä vähin elein petaava ääniraita. Vaatimattomissa ekstroissa muutaman minuutin mittaiset koosteet elokuvan synnystä. (IJ)
19/10/2016

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy