Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Verinen viikonloppu

The Osterman Weekend 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
VET: T-91534EAN: 6416548801018

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vä­ki­val­taoh­jaa­jan tur­han vä­hek­syt­ty jout­sen­lau­lu.

Vä­ki­val­taoh­jaa­jan tur­han vä­hek­syt­ty jout­sen­lau­lu. Vaa­tii muu­ta­man kat­so­mis­ker­ran. Ryhmää ker­rak­seen: Burt Lan­cas­ter, Den­nis Hop­per, Rut­ger Hauer, John Hurt.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei mikään huippukuva, vaan rakeinen ja suttuinen. Sony 735:n kuvanparannustoiminto on paikallaan. 4:3-kuvasuhde tosin toimii kohtuullisesti, koska tämä on aikoinaan kuvattu täydellä portilla. Teatteriin ja tätä levyä seuranneeseen parempitasoiseen Future Filmin DVD-versioon tarjottiin ylhäältä ja alhaalta kropattu kuva. Virheitä suomen tekstityksessä: kyse oli nasaaliäänestä, eikä siitä, että nainen ajattelee nenällään. Kannessa väärä aika. Biografiat ja traileri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy