Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ritarin tarina

A Knight's Tale 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2001Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-2 2.35*
Ääniraita: PCM 5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 102874EAN: 5051160106076

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kes­kiai­kai­nen rock et roll -e­lo­ku­va aseen­kan­ta­jas­ta, jo­ka isäntänsä kuol­tua ot­taa tämän tur­na­jais­pai­kan ja ryh­tyy val­loit­ta­maan maail­maa yh­det tur­na­jai­set ker­ral­laan.

Kes­kiai­kai­nen rock et roll -e­lo­ku­va aseen­kan­ta­jas­ta (Heath Led­ger), jo­ka isäntänsä kuol­tua ot­taa tämän tur­na­jais­pai­kan ja ryh­tyy val­loit­ta­maan maail­maa yh­det tur­na­jai­set ker­ral­laan.
A­nak­ro­nis­me­ja vii­mei­sen pääl­le: tur­na­jais­ten yleisö hoi­laa Quee­niä ("We Will Rock You). Elo­ku­va, jos­sa soi­te­taan Bach­man Tur­ner Overd­ri­vea, ei voi ol­la ai­van huo­no. Vaa­tii kui­ten­kin ava­raa mieltä. Mo­ni ei ole ha­lun­nut tätä ymmärtää.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää muutamaa ilmeisesti jo kuvausvaiheessa epäskarpimmaksi jäänyttä otosta lukuunottamatta upean terävältä. Myös väritoisto on hyvin hallussa, vaikka yhdistettynä ajoittaisen rakeisuuteen jälki jääkin aavistuksen tasapaksuksi. Ääniraita venyttää uskottavuutta sijoittamalla voimakkaasti tunnistettavaa nykymusiikkia keskiajalle, mutta kokonaisuus toimii lopulta hyvin. Tilakuva sitä vastoin jää laimeaksi, vaikka takanavia periaatteessa käytetäänkin ahkerasti. Vaikutelma on monin paikoin ennemminkin kumiseva kuin jäsentynyt. Ekstraton, mikä lienee hyvä asia sillä kuvan pakkauksessa on käytetty tilasyöppöä MPEG-2-koodausta. (PS/IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy