Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Atlantis - kadonnut kaupunki

- Atlantis the Lost Empire 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

At­lan­tis ja­koi mie­liä teat­te­ri­le­vi­tyk­sensä jäl­keen.

At­lan­tis ja­koi mie­liä teat­te­ri­le­vi­tyk­sensä jäl­keen. Van­han ajan seik­kai­lun ja no­pea­tem­poi­sen, pc-pe­limäi­sen sähäk­kyy­den yh­distä­mi­nen ei ole help­poa. Jos van­ha­na­jan seik­kai­lun par­hai­ta pe­rin­teitä oli­si kun­nioi­tet­tu enemmän, tästä­kin oli­si tul­lut hie­no ta­ri­na. Lai­naa ai­neis­toaan van­hois­ta kreik­ka­lai­sis­ta ta­ruis­ta, mut­ta myös uu­dem­mas­ta ma­te­riaa­lis­ta: Star­ga­te, Zar­doz ja Ju­les Ver­ne-fil­ma­ti­soin­nit tu­le­vat mie­leen.

Kuva, ääni & ekstrat

Suomessa julkaistiin myös Collector's Edition laajakuvalla (anamorfinen 2.31:1 + paljon ekstraa), mutta ilman suomen tekstityksiä. Perusversiossa on pan&scan -kuva, joka nopealiikkeisissä toimintakohtauksissa tekee tapahtumien seuraamisen vaivalloiseksi. Ikävä kyllä, sillä muuten kuva ja varsinkin ääniraita ovat huipputasoa. Ekstroissa kommenttiraita, visuaalisia kommentteja, tietopankki, 9 min. Seikkailu alkaa -dokumentti, 8 min. Mytologiaa luomassa -dokumentti, 4 otetta digituotannosta ja mielenkiintoisin, lyhyt Viikinki-prologi, joka jäi lopulta elokuvasta pois.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy