Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Päiväsi ovat luetut

The Star Chamber 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
VET: 91600EAN: 6438044134452

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael Doug­las on aloit­te­le­va tuo­ma­ri, jo­ka tympään­tyy va­paut­ta­maan ri­kol­li­sia nil­jak­kai­den la­ki­mies­ten suu­ren­te­le­mien muo­to­vir­hei­den joh­dos­ta.

Mic­hael Doug­las on aloit­te­le­va tuo­ma­ri, jo­ka tympään­tyy va­paut­ta­maan ri­kol­li­sia nil­jak­kai­den la­ki­mies­ten suu­ren­te­le­mien muo­to­vir­hei­den joh­dos­ta. Na­pa­kois­ta tril­le­reistään tun­ne­tun Pe­ter Hyam­sin oh­jaa­ma jännä­ri tu­hoaa hyvät en­nak­ko-o­do­tuk­set jo luon­not­to­man al­ku­koh­tauk­sen ai­ka­na, eikä me­no sen jäl­keenkään juu­ri päätä hui­maa — vaik­ka en­sin juos­taan­kin täyttä vah­tia koh­tia seinää, ja sit­ten yhtä lu­jaa pois päin.
E­lo­ku­va on­nis­tuu mis­saa­maan pe­rimmäi­sen poin­tin jo­kai­ses­sa esit­te­lemässään ta­pauk­ses­sa ja var­jois­tui­men hol­tit­to­mat pi­ka­tuo­miot ovat jo ko­ko­lail­la gro­tes­ke­ja ti­lai­suuk­sia. Kuo­le­man tuo­mioi­hin kun oli­si kui­ten­kin syytä suh­tau­tua suu­rem­mal­la va­ka­vuu­del­la kuin x-fac­tor-tuo­ma­roin­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikääntynyt kuva näyttää rakeiselta ja roskaiselta, mutta tästä huolimatta jälki on kauttaaltaan verrattain levollista. Liiketoisto näyttää muutamassa toimintajaksossa omituisen luonnottomalta, ikään kuin toistoa olisi nopeutettu. Nimellisesti 5.1 -kanavainen ääniraita on käytännössä miltei mono - dialogiltaan ymmärrettävä, mutta muutoin kolkko. Alun taka-ajon askeläänet kuulostavat myös poikkeuksellisen keinotekoisilta. Ekstroissa traileri. (IJ)
28/02/2010

Tekijät

Ohjaaja: Peter Hyams
Pääosissa: Michael Douglas
Tarina: Roderick Taylor Peter Hyams
Kuvaus: Richard N. Hannah
Musiikki: Michael Small

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy