Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Life

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ed­die Murp­hy ja Mar­tin Law­ren­ce elävät 55 vuot­ta Mis­sis­si­pin osa­val­tion van­ki­las­sa.

Ed­die Murp­hy ja Mar­tin Law­ren­ce elävät 55 vuot­ta Mis­sis­si­pin osa­val­tion van­ki­las­sa. Hil­lit­tyä huu­mo­ria in­hi­mil­li­sessä kuo­sis­sa. Tällä on an­sion­sa ih­mi­sen ikään­ty­mistä tark­kai­le­va­na elo­ku­va­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva ja rauhallinen ääniraita. 20 min dokumentti, 5 min poistettuja kohtauksia, 6 min epäonnistuneita otoksia, ohjaajan kommenttiraita, traileri, musiikkipaloja ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy