Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Helvetti 1944

Attack 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1956Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

GI-­ryhmä vuo­den 1944 Rans­kan rin­ta­mal­la: komp­pa­nian pääl­likkö ei ole vas­tui­den­sa ta­sol­la, mut­ta py­syy evers­tin suo­je­luk­ses­sa, ja ai­heut­taa vaa­ra­ti­lan­tei­ta tai­ta­van luut­nan­tin joh­ta­mil­le mie­hil­le.

GI-ryhmä vuo­den 1944 Rans­kan rin­ta­mal­la: komp­pa­nian pääl­likkö (Ed­die Al­bert) ei ole vas­tui­den­sa ta­sol­la, mut­ta py­syy evers­tin (Lee Mar­vin) suo­je­luk­ses­sa, ja ai­heut­taa vaa­ra­ti­lan­tei­ta tai­ta­van luut­nan­tin (Jack Pa­lan­ce uran­sa par­haas­sa roo­lis­sa) joh­ta­mil­le mie­hil­le.
Yh­distää po­li­tii­kan ja so­dankäyn­nin tyy­likkääs­ti, ja jo vuo­sia en­nen Stan­ley Kub­ric­kin Kun­nian pol­ku­ja. Rau­dan­lu­jaa vuo­si­ker­ta-Ald­ric­hia. Pe­rus­tuu Nor­man Brook­sin näy­telmään ”F­ra­gi­le Fox”.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea ja tarkka mustavalkokuva. Selkeä monoraita. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy