Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Luonnon lait

Forces of Nature 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sand­ra Bul­lock pa­nee Ben Aff­lec­kin päätä uu­teen ojen­nuk­seen juu­ri tämän häi­den kyn­nyk­sellä.

Sand­ra Bul­lock pa­nee Ben Aff­lec­kin päätä uu­teen ojen­nuk­seen juu­ri tämän häi­den kyn­nyk­sellä. Koh­tuu­viih­dettä, jo­ka lai­naa ai­ka pitkäl­le Vauh­dil­la Chi­ca­goon -ko­me­dian tee­mo­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Yllättäen ei maailman parhaita kuvia DreamWorksin omat mittapuut huomioon ottaen. Kaihtimet värähtelevät ja ajoittaista rakeisuutta. The Whon “Magic Bus” -cover jää mieleen soundtrackilta.Tekstityksen ajoitus takkuaa hieman. Ekstroissa 4-sivuinen triviavihko, 5 min poistettuja kohtauksia, traileri ja 4 min featurette. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Bronwen Hughes
Pääosissa: Sandra Bullock Ben Affleck
Tarina: Marc Lawrence
Kuvaus: Elliot Davis
Musiikki: John Powell

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy