Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Piilopirtti

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: A-23303EAN: 6415018629602

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sep­po Huu­no­nen sai krii­ti­koil­ta täys­lai­dal­li­sen ku­vit­taes­saan Veik­ko Huo­vi­sen Lam­paan­syöjät-­ro­maa­nin 1970-­lu­vun alus­sa.

Sep­po Huu­no­nen sai krii­ti­koil­ta täys­lai­dal­li­sen ku­vit­taes­saan Veik­ko Huo­vi­sen Lam­paan­syöjät-ro­maa­nin 1970-lu­vun alus­sa. Edes kir­jal­lis­ta no­jaa ei löy­ty­nyt vii­si vuot­ta myö­hem­min, kun oh­jaa­ja kir­joit­ti tv-viih­teen kon­ka­rin Pert­sa Re­po­sen kans­sa vas­taa­van rous­seau­lai­sen ko­me­dian Pii­lo­pirt­ti.
E­lo­ku­va on niin kam­mot­ta­va, että se al­kaa ta­voi­tel­la camp-suo­sio­ta.
Mo­raa­lit­to­maan ry­pe­mi­seen kylläs­ty­neet mie­hen­puo­lik­kaat (Erk­ki Lii­ka­nen ja Leo Las­tumä­ki) lyövät kie­ron kiin­teistövä­littäjän (Kau­ko He­lo­vir­ta) kans­sa ve­don, jon­ka mu­kaan he pys­tyvät välttämään kuu­kau­den ajan mie­hen pe­rus­syn­tejä. Tehtävä osoit­tau­tuu vai­keak­si, kun lä­histöllä asu­vat sei­ree­nit Rit­va Val­ka­man joh­dol­la al­ka­vat vi­rittää verk­ko­jaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni erottuvat edukseen ainain odotuksiin nähden. Ekstroissa dokumentit Aikahahmoja (10 min.) ja Kilpa-ajoissa (5 min.) sekä traileri. Dokumentit edustavat kuvaavia vastakohtia, vuoden 1969 Pori Jazzeja ja aikansa rata-autoilua. (PS)
02/03/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy