Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tosi valheita

True Lies 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­mes Ca­me­ro­nin 007-­pa­ro­dia on osin las­kel­moi­tu tuo­te.

Ja­mes Ca­me­ro­nin 007-pa­ro­dia on osin las­kel­moi­tu tuo­te. WTC-is­kun jäl­keen ei us­ko­mat­to­min­ta­kaan ter­ro­ris­ti­juon­ta voi pitää liioi­tel­tu­na. Yhä va­ka­vam­mak­si käy­neestä ai­hees­ta huo­li­mat­ta Ca­me­ro­nin elo­ku­vak­si yllättävän haus­ka: Ja­mie Lee Cur­tis omaa mo­der­nik­si toi­min­tanäyt­te­lijäk­si har­vi­nais­ta ko­me­dien­nen ky­kyä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, joka on terävä ja vakaa. Ääniraita täyttää nykypäivän kohtuuttomat vaateet – varsinkin Harrier-kohtauksessa miksaajan suonissa on virrannut adrenaliinia. Brittisensorit ikävä kyllä nipistivät hieman väkivaltaisista kohtauksista. Ekstroissa vain traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy