Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The House

Huset 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548600536

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Nor­ja­lai­nen Hu­set kuu­luu jo kan­si­ku­van­sa poh­jal­ta la­ji­tyyp­piin nat­si­kau­hu.

Nor­ja­lai­nen Hu­set kuu­luu jo kan­si­ku­van­sa poh­jal­ta la­ji­tyyp­piin nat­si­kau­hu. Het­ken kant­ta kat­soes­saan al­kaa myös pelätä, että ala­la­ji­tyyp­pi on nat­si­zom­bie, mut­ta on­nek­si se ei to­teu­du.
Kai­kil­la kat­so­jil­la on ni­mittäin kon­tol­laan oma elo­ku­vien ala­la­jin­sa, jo­hon ai­na hak­sah­taa ja va­lin­taa mil­tei ai­na ka­tuu. Pa­hin­ta oli hen­kilö­koh­tai­ses­ti 1980-lu­vul­la, kun R.E. Howar­din al­ku­peräis­no­vel­le­ja lu­ke­nee­na hou­kut­te­lin ka­ve­rei­ta­ni vuok­raa­maan usei­ta bar­baa­riai­hei­sia elo­ku­via, joi­ta hal­pa­tuo­tan­to­na suol­let­tiin John Mi­liuk­sen Co­na­nin va­na­ve­dessä. Kii­tos­ta ei sa­del­lut. Ystä­viltä ni­mittäin.
Hie­man sa­maa on näissä nat­si­kau­hui­luis­sa­kin. Tur­han usein toi­voo jo­tain laa­du­kas­ta­kin nä­kevänsä.
Hu­set ei to­teu­ta pa­him­pia pel­ko­ja, sillä se mil­tei ta­voit­taa oi­keaa tun­nel­maa yh­distäessään ai­he­pii­riin poh­jois­ta ma­giaa, us­kon­nol­lis­ta hur­mos­ta ja death me­tal –­soun­de­ja. Lop­pu­tu­los ei kui­ten­kaan pe­lo­ta ketään.
Tun­tuu, että elo­ku­vas­sa ei ta­pah­du juu­ri mitään. Sa­maa ai­het­ta ke­ritään tar­koi­tuk­sel­la, mut­ta on­pa­han tylsä to­teu­tus.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuva on kuvattu valtaosin pimeässä ja välillä on liiankin vaikea hahmottaa, mitä kuvassa näkee. Tämä voi olla tarkoituksellista ohjaajan näkökulmasta, mutta katsoja kärsii. Valoisat lumimaisemat toimivat tämän kontrastina. Ääniraita toimii jotenkin säästellen. Ekstroihin on tallennettu traileri ja kuvagalleria. (PS)
23/05/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy