Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Platoon - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 94505  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

O­li­ver Sto­ne pys­tyi pu­reu­tu­maan syväl­le Viet­na­min so­taa käy­vien ame­rik­ka­lais­mies­ten ta­jun­taan, it­se so­dan käy­neenä.

O­li­ver Sto­ne pys­tyi pu­reu­tu­maan syväl­le Viet­na­min so­taa käy­vien ame­rik­ka­lais­mies­ten ta­jun­taan, it­se so­dan käy­neenä. Vi­hol­li­set ovat tällä ker­taa myös omien jou­kois­sa, mikä lie­nee ol­lut so­ti­laan ar­kea ai­na. Ta­ri­na ra­ken­ne­taan li­ki pitäen raa­ma­tul­li­sen trian­ge­lin ympä­ril­le: pa­ha (Tom Be­ren­ger), hyvä (Wil­lem Da­foe) ja kai­ken kir­jaa­ja (C­har­lie Sheen).
P­la­toon tun­tuu ko­vin val­jul­ta toi­min­nal­ta, kun tätä kat­so Sa­ving Pri­va­te Rya­nin jäl­keen. Draa­ma toi­mii­kin täy­sin eri ta­sol­la, hen­kilö­hah­mo­jen psy­ko­lo­gian kaut­ta. On edel­leen vai­kut­ta­va elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Platoon ei ole koskaan ollut visuaalisesti huipputasoa. DVD auttaa kuitenkin asiaa hieman. Kuvaa on rajattu hieman alkuperäisestä 1.85:1 kuvasuhteesta. Ääniraita on turhan ponneton, mikä johtuu 15 vuoden iästä. Ekstroiltaan ylivertainen R2 (UK) -versioon: ohjaajan kommenttiraita, kapteeni Dale Dyen kommenttiraita, 50 min. dokumentti, traileri, tv-mainoksia, kolme lyhytvideota, kaksi kuvagalleriaa ja kahdeksan sivun triviavihko. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy