Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Spider-Man: Into the Spider-verse

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031006324

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Hä­mik­sen rin­nak­kais­to­del­li­suu­teen si­joit­tu­va ta­ri­na tei­ni­po­jas­ta, jo­ka huo­maa muut­tu­neen­sa san­ka­rik­seen.

Hä­mik­sen rin­nak­kais­to­del­li­suu­teen si­joit­tu­va ta­ri­na tei­ni­po­jas­ta, jo­ka huo­maa muut­tu­neen­sa san­ka­rik­seen. Au­dio­vi­suaa­li­ses­ti vir­keä trip­pi loik­kii lä­pi tu­tut ku­viot hä­mik­sen syn­ty­ta­ri­nan var­rel­ta, mut­ta nyt sei­tikkäitä san­ka­rei­ta on useam­pi.
Nät­ti ja näyttävä ta­ri­na uh­kaa huk­kua oi­kopäätä lu­ke­mat­to­mien hä­mis­re­buut­tien jouk­koon, mut­ta ko­ko­nai­suus on kui­ten­kin ta­sa­pai­noi­nen ja viit­se­liäs. Lo­pul­ta tästä naut­ti­ne­vat eni­ten sar­jan van­nou­tu­neim­mat fa­nit, mut­ta myös iral­li­se­na ko­kei­lu­na tämä on pas­se­li vauh­ti­seik­kai­lu.

Kuva & ääni

Komeasti animoitu kuva on valitun ilmeen puitteissa vaikuttavan terävä ja huikean värikylläinen. Animaatiotyyli yhdistää perinteistä piirrosjälkeä ja 3D-tietokoneanimaatiota ilmeikkäästi. Ääniraita pitää dialogin keskellä suuta, mutta elävöittää muutoin antia musiikin ja keskimääräistä rouheampien tehosteiden kautta.

Ekstrat

4K-levyn ekstroissa kommenttiraita, lyhytelokuva ja poistettuja kohtauksia. Lisäksi samasta boksista löytyvällä HD-versiolla mm. elokuvan työstämistä esittelevä "alternate universe mode" elokuvalle ja kuusi koostetta. (IJ)
30/08/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy