Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Raising Hope - kausi 1

Isän tyttö 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010-2011Kesto: 506 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112706630

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh­den il­lan suh­teen jäl­ki­mai­nin­geis­sa pa­ri­kymp­pi­nen Jim­my huo­maa ole­van­sa yh-isä las­te­nal­taan syvässä päässä — eikä omis­ta kes­ken­kas­vui­sis­ta van­hem­mis­ta­kaan tun­nu juu­ri ole­van apua.

Yh­den il­lan suh­teen jäl­ki­mai­nin­geis­sa pa­ri­kymp­pi­nen Jim­my huo­maa ole­van­sa yh-isä las­te­nal­taan syvässä päässä — eikä omis­ta kes­ken­kas­vui­sis­ta van­hem­mis­ta­kaan tun­nu juu­ri ole­van apua. Pin­ta­puo­li­ses­ti ai­vot­tomältä hötöltä vai­kut­ta­va ko­me­dia-sar­ja on­nis­tuu hur­maa­maan hol­tit­to­man symp­pik­sellä asen­teel­laan, jo­ka joh­taa par­haim­mil­laan pe­rin eris­kum­mal­li­siin rat­kai­sui­hin jois­sa­kin sinällään tui­ki­ta­val­li­sis­sa per­he­ti­lan­teis­sa. Tämän ei ehkä pitäi­si toi­mia, mut­ta niin vain jak­so toi­sen­sa jäl­keen on­nis­tuu nau­rat­ta­maan.
Bok­si sisältää kaik­ki 22 en­simmäi­sen kau­den jak­soa kol­mel­la le­vyllä. Mu­ka­na on myös sar­jan aiem­min esittämätön pi­loot­ti­jak­so, jos­sa näyt­te­lijä­kaar­ti ei vielä ole lo­pul­li­ses­sa ko­koon­pa­nos­saan. Sar­jaa on teh­ty kai­ken kaik­kiaan 4 tuo­tan­to­kaut­ta ja 88 jak­soa vuo­sien 2010 ja 2013 vä­lillä. Suo­mes­sa sar­jaa on näh­ty Su­bil­la ni­mellä "Isän tyttö".

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Ekstroissa piloottijakson kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, mokia ja kolme koostetta. (IJ)
16/05/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy