Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Ratchet & Clank

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5706168998405

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­man­ni­mi­seen PlayS­ta­tion-­pe­liin poh­jau­tu­va ani­maa­tio­seik­kai­lu lei­poo yh­teen Star War­sin, Ga­la­xin va­ti­jat ja Prätkä­hii­ret Mars­sis­ta yh­dek­si ener­gi­sek­si epi­so­dik­si, jos­sa pal­kin­to­na on ga­lak­sin rau­ha.

Sa­man­ni­mi­seen PlayS­ta­tion-pe­liin poh­jau­tu­va ani­maa­tio­seik­kai­lu lei­poo yh­teen Star War­sin, Ga­la­xin va­ti­jat ja Prätkä­hii­ret Mars­sis­ta yh­dek­si ener­gi­sek­si epi­so­dik­si, jos­sa pal­kin­to­na on ga­lak­sin rau­ha. Var­sin epäo­ma­peräi­sestä re­sep­tistä huo­li­mat­ta se­koi­tus on teh­ty mauk­kaas­ti ja ani­maa­tiojäl­keä myö­ten viit­se­liääs­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä 3D-tietokoneanimaatio ja asiallinen suomenkielinen dubbaus. Tehosteiden puolesta ääniraita on iskevä, nuoremmalle yleisölle jopa jännittävä. Suomenkielinen dubbi tarjotaan tuttuun tapaan Dolby Digital 5.1 -muodossa kun taas alkuperäinen englanninkielinen ääniraita on taltioitu häviöttömässä DTS-HD Master Audio 5.1 -muodossa. Eksraton. (IJ)
17/02/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy