Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pimeän uhka

Pitch Black 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Näppärä sci­fi-e­lo­ku­va ja­ka­nee mie­liä.

Näppärä sci­fi-e­lo­ku­va ja­ka­nee mie­liä. Se ot­taa hiu­kan van­haa, hiu­kan lai­nat­tua ja jo­ta­kin uut­ta.
A­va­ruu­sa­lus haak­si­rik­kou­tuu ou­dol­le kol­men au­rin­gon pla­nee­tal­le. Va­lon kirk­kau­des­ta siir­rytään täy­teen pi­mey­teen, jos­sa vaa­ni­vat va­loa kaih­ta­vat lentävät rap­to­rit. Uut­ta on ih­mi­nen, jon­ka silmät on kä­si­tel­ty inf­ra­pu­na­mai­sik­si, mut­ta sa­mal­la va­lo­na­roik­si.
Tyy­likkään hyytävän elo­ku­van al­ku­puo­lel­la ku­vaa vää­ris­tellään jat­ku­vas­ti eri­lai­sil­la vä­ri­filt­te­reillä. Ou­don pla­nee­tan vi­suaa­li­suus luo­daan hie­nol­la ta­val­la. Myös pi­meät koh­tauk­set toi­mi­vat.
Nk. Ra­ted-ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Jenkkien kolme minuuttia pitemmällä Director’s Cut -levyllä mukana oli myös DTS-raita. DD toimii mainiosti liki samalla teholla. Ohjaajan ja näyttelijöiden sekä ohjaajan, tuottajan ja efektivastaavan kommenttiraidat. Viiden minuutin dokumentti. R1-levyn pätkä elokuvan fanitapahtumasta puuttuu.

Tekijät

Ohjaaja: David Twohy
Pääosissa: Vin Diesel
Tarina: Jim Wheat Ken Wheat David Twohy
Kuvaus: David Eggby
Musiikki: Graeme Revell

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy