Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Waterloo

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

So­tae­lo­ku­va le­gen­daa­ri­ses­ta tais­te­lus­ta, jon­ka sii­vittämänä on voi­tet­tu Eu­ro­vii­sut ja teh­ty usei­ta fil­ma­ti­soin­te­ja.

So­tae­lo­ku­va le­gen­daa­ri­ses­ta tais­te­lus­ta, jon­ka sii­vittämänä on voi­tet­tu Eu­ro­vii­sut ja teh­ty usei­ta fil­ma­ti­soin­te­ja. Abel Gan­cen Na­po­leo­nin trip­tyyk­ki­tek­niik­ka nou­si elo­ku­van his­to­riaan, tämä ei.
Tais­te­lu­ku­vauk­sia ei ole eri­tyi­sen tai­ta­vas­ti ku­vat­tu. Kaik­ki on suur­ta, mut­ta ai­ka hah­mo­ton­ta. Rod Stei­ger oli tämän ja Ray Brad­bu­ryn Ku­vi­te­tun mie­hen fil­ma­ti­soin­nin ai­kaan maa­ni­sim­mil­laan. Hän loi­kin osu­van Na­po­leo­nin.

Kuva, ääni & ekstrat

Pitkä versio. Amerikkalaisen VHS:n pituus on 123 m, joka vastaa PAL:na noin 119 minuuttia. Ohjaajan versio on yli kolmituntinen, mutta on epävarmaa, onko se ollut missään videolevityksessä. Erinomainen kuva. Harvinainen ääniraita: Dolby Surround 4.0 (3/1). Traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy