Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kellyn sankarit

Kelly's Heroes 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1970Kesto: 144 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 78865EAN: 5051895032121

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rans­ka toi­sen maail­man­so­dan lop­pu­puo­lel­la: alen­nuk­sen saa­nut up­see­ri saa vi­hiä 16 mil­joo­nan dol­la­rin ar­voi­ses­ta kul­takätköstä 50 ki­lo­met­riä rin­ta­man toi­sel­la puo­lel­la.

Rans­ka toi­sen maail­man­so­dan lop­pu­puo­lel­la: alen­nuk­sen saa­nut up­see­ri (C­lint Eas­twood) saa vi­hiä 16 mil­joo­nan dol­la­rin ar­voi­ses­ta kul­takätköstä 50 ki­lo­met­riä rin­ta­man toi­sel­la puo­lel­la. Kor­keajän­ni­tys­leh­distä tu­tun me­ka­nii­kan mu­kaan se­ka­lai­nen ryhmä so­ti­lai­ta läh­tee ha­ke­maan aar­ret­ta.
Kel­lyn san­ka­rit ta­voit­te­lee anar­kis­tis­ta suh­tau­tu­mis­ta toi­seen maail­man­so­taan ja hei­jas­te­lee Jo­seph Hel­le­rin Me so­ta­san­ka­rien ta­paan kät­ket­tyä Viet­na­min so­dan kri­tiik­kiä. Ikävä kyllä so­ta jää haus­kak­si, eikä sa­tii­ria viedä tar­peek­si pitkäl­le.
Kat­se kiin­tyy­kin epäo­len­nai­suuk­siin. Har­ry Dean Stan­ton saa Wil­lar­din jou­kos­sa vain muu­ta­man one­li­ne­rin ja yh­den kan­san­mu­sii­kil­li­sen näyt­teen. Don­mald Sut­her­lan­din bo­hee­mi pans­sa­ria­liup­see­ri on anak­ro­nis­mi vuon­na 1944 hip­piai­kai­si­ne pu­heen­par­si­neen.
Suo­men­ta­ja kan­taa kor­ten­sa ke­koon ker­to­mal­la kak­si ker­taa, kuin­ka 88-len­to­ko­neet ai­heut­ti­vat tu­hoa. Ky­seessä oli to­ki 88-mil­li­nen tyk­ki Ti­ger-tan­kin päällä. Fort Kno­xis­ta­kaan hän ei ole kuul­lut kos­kaan. Char­les Heid­siec­kin samp­pan­ja saa var­hais­ta tuo­te­si­joit­te­lua.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva piirtyy tarkasti. Ääniraita on dialogipainotteinen ja se toistuu ikävä kyllä kuin pahvilaatikon läpi. Osa suunnatuista äänistä kuulosta kömpelöiltä. Ekstroissa traileri. (PS)
02/07/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy