Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Sound of Music – 40-vuotisjuhlajulkaisu

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1965Kesto: 167 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.24
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 73023EAN: 6438044073751

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pir­teä nuo­ri nun­na jou­tuu ä­reän les­ki­kap­tee­ni von Trap­pin seit­semän lap­sen ko­tio­pet­ta­ja­rek­si ja al­kaa pik­ku­hil­jaa tuo­da eloa ta­loon.

Pir­teä nuo­ri nun­na (Ju­lie And­rews) jou­tuu ä­reän les­ki­kap­tee­ni von Trap­pin (Ch­ris­top­her Plum­mer) seit­semän lap­sen ko­tio­pet­ta­ja­rek­si ja al­kaa pik­ku­hil­jaa tuo­da eloa ta­loon.
Os­ca­rei­ta läjäpäin kerän­nyttä mu­si­kaa­lik­las­sik­koa voi kat­soa sen mu­kaan millä tuu­lel­la sat­tuu ole­maan. Pelkkänä naii­vi­na ta­ri­na­na­kin nau­tit­ta­va. Kyy­ni­nen kat­so­ja yleensä jou­tuu an­tau­tu­maan jos­sain vai­hees­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Viiden Oscarin arvoinen, restauroitu kuva ja ääni. Edelleen hieman kohinainen, silti. Kahdella levyllä: Julie Andrewsin intro, kaksi kommenttiraitaa, erilliset sing-along- ja lauluraidat, 63+19+23+32+12+46 min. dokumentit, biografiat, restauroidun ja käsittelemättömän version vertailua, Mia Farrowin koe-esitys ja kolme kuvagalleriaa. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy