Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sin City - Special 2 Disc Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200425EAN: 6438044052855

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­den, aiem­paan to­tut­tua tum­mem­man Bat­ma­nin­sa jäl­keen omil­le teil­leen läh­te­nyt sar­ja­ku­va­tai­tei­li­ja Frank Mil­ler mer­kit­tiin, jos ei DVD-­le­vyn kan­nes­sa, mut­ta ai­na­kin ta­ka­teks­teissä oh­jaa­jak­si en­nen it­se Ro­bert Rod­ri­gue­zia.

Uu­den, aiem­paan to­tut­tua tum­mem­man Bat­ma­nin­sa jäl­keen omil­le teil­leen läh­te­nyt sar­ja­ku­va­tai­tei­li­ja Frank Mil­ler mer­kit­tiin, jos ei DVD-le­vyn kan­nes­sa, mut­ta ai­na­kin ta­ka­teks­teissä oh­jaa­jak­si en­nen it­se Ro­bert Rod­ri­gue­zia. Sik­si tar­kas­ti al­ku­peräi­sen sar­ja­ku­van vi­suaa­lis­ta il­mettä seu­ra­taan.
Bo­gart, b-fil­mit, dig­ga­ri-s­ci­fi ja var­maan kaik­ki camp maan sekä tai­vaan vä­lillä pan­naan man­ke­liin, jon­ka edessä ku­ka ta­han­sa, tylsä krii­tik­ko tai gen­re­pel­le, on voi­ma­ton.
Lo­pul­ta en­simmäi­sen puo­lis­kon tär­kein sa­no­ma huk­kuu: te­kijät ovat vah­vas­ti vää­rin koh­del­tu­jen nais­ten puo­lel­la, mikä on vä­ki­val­tae­lo­ku­vien sa­ral­la suo­ras­taan en­nen­kuu­lu­ma­ton­ta, jos apu­lai­soh­jaa­jan hää­ri­nyttä Quen­tin Ta­ran­ti­noa ei oli­si jos­kus vuo­sia sit­ten saa­tu ulos vi­deo­kau­pas­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kahden levyn erikoisjulkaisu sisältää normaalin teatteriversion lisäksi neljä pidennettyä kohtausta (DD5.1, 8+39+43+46 min.eli 17 min.lisää), mutta nämä esitetään erikseen. Lisäksi kolme kommenttiraitaa (austinilaisen yleisön kommenttiraita peräti DD5.1), 15 min. Rodriguezin leffakoulua, 9 min. Bruce Willis and the Accelaratorsin keikkaa ja 6+7+8+11+8+18+6+12+13+9 min. dokumentit. Tekninen laatu, kuva ja ääni, on sama kuin karvalakkiversiossa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy