Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Sin City - Special 2 Disc Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200425EAN: 6438044052855

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­den, aiem­paan to­tut­tua tum­mem­man Bat­ma­nin­sa jäl­keen omil­le teil­leen läh­te­nyt sar­ja­ku­va­tai­tei­li­ja Frank Mil­ler mer­kit­tiin, jos ei DVD-­le­vyn kan­nes­sa, mut­ta ai­na­kin ta­ka­teks­teissä oh­jaa­jak­si en­nen it­se Ro­bert Rod­ri­gue­zia.

Uu­den, aiem­paan to­tut­tua tum­mem­man Bat­ma­nin­sa jäl­keen omil­le teil­leen läh­te­nyt sar­ja­ku­va­tai­tei­li­ja Frank Mil­ler mer­kit­tiin, jos ei DVD-le­vyn kan­nes­sa, mut­ta ai­na­kin ta­ka­teks­teissä oh­jaa­jak­si en­nen it­se Ro­bert Rod­ri­gue­zia. Sik­si tar­kas­ti al­ku­peräi­sen sar­ja­ku­van vi­suaa­lis­ta il­mettä seu­ra­taan.
Bo­gart, b-fil­mit, dig­ga­ri-s­ci­fi ja var­maan kaik­ki camp maan sekä tai­vaan vä­lillä pan­naan man­ke­liin, jon­ka edessä ku­ka ta­han­sa, tylsä krii­tik­ko tai gen­re­pel­le, on voi­ma­ton.
Lo­pul­ta en­simmäi­sen puo­lis­kon tär­kein sa­no­ma huk­kuu: te­kijät ovat vah­vas­ti vää­rin koh­del­tu­jen nais­ten puo­lel­la, mikä on vä­ki­val­tae­lo­ku­vien sa­ral­la suo­ras­taan en­nen­kuu­lu­ma­ton­ta, jos apu­lai­soh­jaa­jan hää­ri­nyttä Quen­tin Ta­ran­ti­noa ei oli­si jos­kus vuo­sia sit­ten saa­tu ulos vi­deo­kau­pas­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kahden levyn erikoisjulkaisu sisältää normaalin teatteriversion lisäksi neljä pidennettyä kohtausta (DD5.1, 8+39+43+46 min.eli 17 min.lisää), mutta nämä esitetään erikseen. Lisäksi kolme kommenttiraitaa (austinilaisen yleisön kommenttiraita peräti DD5.1), 15 min. Rodriguezin leffakoulua, 9 min. Bruce Willis and the Accelaratorsin keikkaa ja 6+7+8+11+8+18+6+12+13+9 min. dokumentit. Tekninen laatu, kuva ja ääni, on sama kuin karvalakkiversiossa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy