Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Hemingwayn muisto

Wrestling Ernest Hemingway 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.73
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 202352EAN: 7321944129934

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ir­lan­ti­lais­syn­tyi­nen me­ri­mies ja so­pi­vas­ti vuon­na 1958 Yan­kee­sien ot­te­luun läh­te­nyt kuu­ba­lais­par­tu­ri ystä­vys­tyvät Flo­ri­dan elä­keläis­hel­ve­tissä.

Ir­lan­ti­lais­syn­tyi­nen me­ri­mies (Ric­hard Har­ris) ja so­pi­vas­ti vuon­na 1958 Yan­kee­sien ot­te­luun läh­te­nyt kuu­ba­lais­par­tu­ri (Ro­bert Du­vall) ystä­vys­tyvät Flo­ri­dan elä­keläis­hel­ve­tissä. Mai­nio ikään­ty­mis­ku­vaus toi­mii pie­tee­tillä ra­ken­ne­tun kä­si­kir­joi­tuk­sen (21-vuo­tias Ste­ve Con­rad!) ja mies­ten ar­ki­ru­tii­nei­hin kuu­lu­vien tyttö­jen ja nais­ten (Sand­ra Bul­lock, Shir­ley Mac­Lai­ne, Pi­per Lau­rie) vauh­dit­ta­ma­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita eivät ainakaan heikennä elämystä, vaikka mitään audiovisuaalista juhlaa tämä ei edustakaan. Ei ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Randa Haines
Pääosissa: Robert Duvall Richard Harris
Tarina: Steve Conrad
Kuvaus: Lajos Koltai
Musiikki: Michael Convertino

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy