Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Oikeuden kasvot

Righteous Kill 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 207540 EAN: 6416548492117

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Suu­rin osa us­koo po­lii­sia, kaik­ki us­ko­vat aset­ta” Vielä 1990-­lu­vul­la ko­his­tiin, kuin­ka kak­si ai­kan­sa iko­nia, Ro­bert De Ni­ro ja Al Pa­ci­no, eivät ol­leet esiin­ty­neet sa­mas­sa elo­ku­vas­sa, ja heidän us­kot­tiin Mic­hael Man­nin oh­jaa­mas­sa Hea­tis­sa­kin esiin­ty­neen toi­siaan nä­kemättä, eri otok­sis­ta teh­dyin trik­ki­ku­vin.

”­Suu­rin osa us­koo po­lii­sia, kaik­ki us­ko­vat aset­ta” Vielä 1990-lu­vul­la ko­his­tiin, kuin­ka kak­si ai­kan­sa iko­nia, Ro­bert De Ni­ro ja Al Pa­ci­no, eivät ol­leet esiin­ty­neet sa­mas­sa elo­ku­vas­sa, ja heidän us­kot­tiin Mic­hael Man­nin oh­jaa­mas­sa Hea­tis­sa­kin (1995) esiin­ty­neen toi­siaan nä­kemättä, eri otok­sis­ta teh­dyin trik­ki­ku­vin. Kes­kus­te­lu tun­tuu nyt­tem­min ai­ka tur­hal­ta ai­na­kin sen pe­rus­teel­la, kuin­ka mies­ten ke­mia so­pii yh­teen Oi­keu­den kas­vois­sa. Mo­lem­mat tun­tu­vat jo­ten­kin vai­vaan­tu­neil­ta, kun eivät voi viedä aree­naa ko­ko­naan it­sel­lensä. Ai­koi­naan Paul New­man ja Ro­bert Red­ford on­nis­tui­vat pal­jon luon­te­vam­min ja­ka­maan huo­mion.
K­li­sei­nen vii­te­ke­hys ker­too po­lii­seis­ta, joil­la on ha­lu ot­taa oi­keus omiin kä­siinsä. Har­lem on li­pu­nut kes­ki­luok­kais­ten asui­na­lueek­si, mut­ta ri­kok­sia tämä ei ole vä­hentä­nyt. Pa­han­te­kijöitä al­kaa kuol­la sar­ja­na, ja jo­kai­sen vie­reen on pu­do­tet­tu rap-hen­ki­nen ru­no. Draa­ma syn­tyy siitä, et­tei kat­so­ja tiedä ku­ka lo­pul­ta on syyl­li­nen. Draa­ma lie­nee sa­na­na hie­noi­sen liioit­te­le­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja keskinkertaisesti erottelevat ääniraidat eivät juurikaan poikkea samaan aikaan julkaistun Blu-ray –levyn annista. Kahden levyn laitokseen on tallennettu kommenttiraita, 33 min. dokumentit, 28 min. ylijäämäkuvaa, traileri ja 20 min. haastattelut. (PS)
21/03/2009

Tekijät

Ohjaaja: Jon Avnet
Pääosissa: Robert De Niro Al Pacino
Tarina: Russell Gewirtz
Kuvaus: Denis Lenoir
Musiikki: Ed Shearmur

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy