Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Program

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018004320

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

To­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va elo­ku­va ku­vit­taa Lan­ce Armst­ron­gin tien kil­pa­pyöräi­lyn tu­lok­kaas­ta Tour de Fran­cen mo­nin­ker­tai­sek­si voit­ta­jak­si, jol­la ei tuh­ki­mo-i­ma­gos­ta huo­li­mat­ta ol­lut ai­van puh­taat jau­hot pus­sis­sa.

To­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va elo­ku­va ku­vit­taa Lan­ce Armst­ron­gin (Ben Fos­ter) tien kil­pa­pyöräi­lyn tu­lok­kaas­ta Tour de Fran­cen mo­nin­ker­tai­sek­si voit­ta­jak­si, jol­la ei tuh­ki­mo-i­ma­gos­ta huo­li­mat­ta ol­lut ai­van puh­taat jau­hot pus­sis­sa. Psy­ko­paa­til­ta tässä vai­kut­ta­van Armst­ron­gin vas­ta­poo­li­na toi­mii The Sun­day Ti­me­sin toi­mit­ta­ja Da­vid Walsh (Ch­ris O'­Dowd), jo­ka yk­sin tun­tuu nä­kevän hal­kea­mat en­ti­sen san­ka­rin­sa haar­nis­kas­sa.
E­lo­ku­va pee­rus­tuu Da­vid Wals­hin kir­jaan "Se­ven Dead­ly Sins", sekä ki­sa­vi­ra­no­mais­ten te­kemään sel­vi­tyk­seen, eikä lop­pu­tu­los­ta ole vai­kea mieltää va­ka­vaot­tei­sek­si ta­pah­tu­mien ku­vi­tuk­sek­si. Tässä mie­lessä elo­ku­va on san­gen kou­kut­ta­va dra­ma­ti­soin­ti, jo­ka päästää kat­so­jan kärpä­sek­si kat­toon seu­raa­maan nyt jo kaik­kien pää­piir­teissään tun­te­mia ta­pah­tu­mia. Ai­van Alex Gib­neyn do­ku­men­tin "T­he Armst­rong Lie" (2013) ta­sol­le ei päästä pu­re­vuu­des­sa tai sisä­pii­rin tun­nus­sa, mut­ta elo­ku­va­na ote on hyvä.

Kuva, ääni & ekstrat

Täysiveriseltä elokuvalta maistuva audiovisuaalinen kuosi on hyvä. Miljöö piirtyy uskottavasti, vailla klastrofobiaa, ja anti on vakaata ja erottelevaa. Ääniraita tuntuu keskittyvän dialogiin, mutta löytää kosolti dramatiikkaan kilpailuista ja niiden taustoilta. Ekstraon. (IJ)
24/04/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy